3.08.2017 г., 21:31 ч.

Усмихнато лято 

  Поезия » Любовна
733 1 8

   Усмихнато лято

 

Усмихнато лято приятели ви пожелавам,

моите усмивки ви подарявам.

Усмивка, Любима, Лято,  Море,

пожелавам ви го от сърце!

 

Усмивка с приятели добри,

с тях никога не ще останем сами!

Усмивка от мен за моите деца,

за две момчета с добри сърца.

 

Погледни слънцето и му се усмихни,

а то ще те дари със своите лъчи.

Усмивката е част от Любовта,

между две влюбени сърца!

 

Истинска, неподправена е тя,

усмивка,усмивка и целувка една!

Усмихвам се, обичам те лято,

Не си отивай, просто остани,

или поне със себе си ме ти вземи!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??