17.07.2016 г., 22:39 ч.

Усмихни се на това 

  Поезия
370 0 1

Когато си предаден,

не за първи път.

Някак тъжно си стаен.

Но не си скала, а от плът.

 

Да си мрачен и унил,

просто не си струва.

Щом болката си потушил,

живота отново продължава.

 

Усмихни се на това,

че той бедна е душа.

Някъде пред нова слава,

изпраща пак депеша.

 

Заслуженото, той ще си получи.

Затова отминиго ти.

Болката, бързо ще отзвучи,

но не предавай своите мечти

 

А дъждецът вън ромоли,

сякаш да те укроти

и нашепва с полъх мил,

силна си и бързо полети.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??