12.11.2006 г., 14:59 ч.

Усмивка 

  Поезия
553 0 0
У – смивката чезне разтопена в море от тъга.
С – триумфа на Злото гордееш се ти, но
М – игновено, защото една звезда в море от звезди е моя
И – тя на плещите си носи сълзата ми горчива
В – твоя чест погубена в море от горчилка.
К – акво е чувството да обичаш и да мразиш по-горещо от слънцето, едновременно
А – всъщност искаш да крещиш с все сила, но мълчиш в тишина разплакана от вечните окови на времето?

© Слава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??