22.02.2007 г., 23:35 ч.

Усмивка 

  Поезия
586 0 1

Наоколо е пълно с хора,

а никога не съм била

толкова сама...

усмихват се...

любезни са ...

но всичко е насила,

а съм толкова сама.

Нима желая толко много -

една усмивка от сърце.

Една усмивка...

а всъщност толко много.

 

© Александрина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз ти давам усмивка,но ти искаш усмивката на любимия човек.Ще я имаш!!!И ще си най-щастливата на света!
Предложения
: ??:??