12.12.2009 г., 10:42 ч.

Усмивка 

  Поезия
3645 0 31

Наметнах си усмивка върху раменете,

за специални дни, онази – бялата,

която ми затъква във косите цвете

и ме кара да сияя цялата.

 

С кръвта ми втурва се до всяка клетка

и тялото ми сякаш подмладява.

Във витрините оглеждам се – кокетка,

която със намигване се поздравява.

 

И през живота лесно преминавам,

щом със себе си усмивка нося.

Чудодейна сила притежава

и разплита тя най-мъчните въпроси.

 

Подарявам ви усмивката си бяла,

да направи дните ви щастливи.

И ако тъгата при приятел се е спряла,

вашата усмивка ще му вдъхне сили.

 

 

© Веселка Пенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??