8.08.2020 г., 7:27 ч.

Усмивка на момиче 

  Поезия » Акростихове
1210 5 14

Улисано във мисли – ребуси,

следейки облаци във парка,

момче потънало във себе си

излезе на площадка малка,

внезапно нещо го прониза

като стрела от лък в сърцето,

а там момиче точно влиза

.... с една усмивка на лицето.

Не бе усмивката планирана,

а ребусите му разбърка,

 

момичето не спря, подмина го

очите си момчето търка,

мигът отекна, затрепери

и той внезапно оцени че,

частица щастие намери в

една усмивка на момиче!

© Веселин Банков Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Усмивките са дребните пари на щастието »

6 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??