22.03.2011 г., 10:20 ч.

Усмивка - Вики 

  Поезия » Друга
911 0 2

Децата с физически увреждания продължават да ме засипват със свои стихове, които редактирам, римувам и публикувам.

На 28.03.2011 от 18:00 в ОКЦ "Красно село" ще има втори концерт "Родени в България", на който каним поетите от този така необходим сайт.

Усмивка

Вики Денчева / Тодор Трайчев

 

 

Когато Слънцето се вдига                                 

над върхове и над поля

и топлината му прелива

навред по нашата земя

 

В лицата ни изгрява радост

Усмивка устните краси

И мисълта за вечна младост

Пробужда нашите мечти

 

Лети над мене Слънце мило

Високо в чисти небеса

И всичко тъжно и унило

Огрей със свойта светлина

 

Огрей за всички земни хора

Дари ги с топлите лъчи

В миг на трудност и умора

Опора тяхна ти бъди

 

А аз оставам си приятел...

Обзет от твойта доброта

Усмихвам се при всяка среща 

И страшно ти благодаря

 

 

 

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??