21.09.2007 г., 9:37 ч.

Усмивка за непознат 

  Поезия
988 0 9
Усмивка за непознат

Навън е тъжно и мрак витае,
нощта тъй бързо спусна се в съня!
Звезди изгряха, дъждът ухае,
пей и ти, намокрена трева.

А, ето, съмва се, деня очаквам…
Хей ти, страннико мълчалив!
Усмихни се малко, събуди се!
От днес нататък ти бъди щастлив!

© Рефицул Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??