22.03.2008 г., 17:14 ч.

Усмивката 

  Поезия » Друга
557 0 3
С усмивката на моето дете
се буди утрото и птиците запяват,
със изгрева на двете му очи
за мене слънце заблестява.

Във малката ръка поставям свойта обич
и своята надежда за бъдния му ден.
И нека все така със нея
да литва и се връща то при мен.

Година след година, със радости богати,
докосват със свойта мъдрост моето сърце.
И нека детската милувка стопля
със нежност майчините ми ръце!

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??