16.08.2018 г., 9:53 ч.

Усмивката 

  Поезия
5348 1 1

Усмивката крепи ни живи, 

не струва нито цент, 

прави ни щастливи, 

дори да е само за момент. 

 

По-топло става на душата, 

щом зърнем усмивката позната, 

тя е верен приятел, 

никога не е предател! 

 

В дните ни тежки, 

тя донася чувства човешки, 

изпълнение с вдъхновение, 

положително настроение. 

 

Щом някой отсреща се усмихва, 

върни с усмивка на мига!

Веселието нека никога не стихва, 

по-ведър да е деня! 

 

© Kristin Kostova Всички права запазени

Стихотворение за усмивката. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??