29.01.2010 г., 11:11 ч.

Усмивката му 

  Поезия
796 0 3

Похвалих се шумно и звучно

на познатите ми,

че с умивката му

ми завеща здраве

в мига, когато я видях,

поне за тази година,

но го усещам за сто години

или до края на живота ми.

И щастието ми е на лицето,

настроението ми показва

важното.

Отдавна очите ми

не са виждали усмивката му.

И затова съм изненадан и развълнуван

силно...

Браво на времето,

че ми показа щастието

с усмивката му.

Въпреки че нямаше

минутка дори

да си поприказваме,

каквото и да е.

Очаквам винаги

от него

да се смееем

и да осветяват

чистата ми любов

усмивките му.

Но за другия път.

 

 

                                                                                                Г.Ф.Т

 

 

 

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Усмихвай се винаги когато можеш и БЪДИ!!!
  • Какво точно ти каза, че ще има още усмивки и любов- ама друг път!
    Като гледам не ти е трудно да се усмихваш, но усмивките никога не са в повече! Ако си намерил светлата любов- пази я, ако пък още не си пожелавам ти Я!
  • Щом е за за другия път, значи има още какво да очакваш!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??