Сънувах една жена.
Една жена с най-прекрасната усмивка на света.
Чаровница голяма, всеки път като я погледна
и моето сърце започва да се смее.
Никой не може да устои на усмихната жена,
на усмихната красива жена.
Сънят свърши, погледнах снимката
и въздъхнах с надеждата,
че някой ден наистина ще я видя,
ще я прегърна и ще й кажа.
Приятелко добра,
не сваляй никога усмивката от своето лице.
С тази усмивка ще покориш принца,
а той ще те дари с Любовта.
© Наско кирилов Всички права запазени