8.07.2011 г., 15:04 ч.

Усмивката ти ухае на синьо 

  Поезия » Любовна
1383 0 15

 

*****

Усмивката ти ухае на синьо

... особено вечер, когато

ме правиш съучастник

в раждането на Нова...

късаш с поглед презрамчени материи

и няма неразкрито

нито едно тайно желание...

усмихваш се в синьо,

когато премахваш умело

кинкалерията на дрехите

до пълно отразяване

в кожата ми

на теменужния ти образ...

Усмивката ти ухае на синьо

... особено сутрин, когато

с очи изместваш нощните бури,

разкриваш небесни зеници

и е най-опасно дълбокото им...

пръскаш слънчеви цветове

върху спокойствието

от твоето присъствие.

Ухание на синьо

скъсява разстояния и връща

червения цвят на сърцето ми

за малко – до следващото

синьо... ние.

 

*****

© Станислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??