25.09.2021 г., 13:27 ч.

Успех 

  Поезия » Философска, Гражданска, Оди и поеми
368 0 0

                                         Успех

 

 

 

Когато си се трудил, ще дойде успеха,

за твоя труд Господ ще те възнагради.

Някои ще се радват, други хора надали,

а друг пък ще те уважи с дума и благослови.

 

Други скромни хора, които не говорят, отстрани,

ще те подкрепят, помогнат в твоето начинание.

Ще им благодариш, ще погледнат те усмихнати,

не ще очакват те отплата и голямо признание!

 

Ще ти помогнат и ще забравят за това,

помогнали на някой човек с добра душа.

Така възпитани са с честност и доброта,

с парите си те помагат от сърце на хората.

 

А ти не ги забравяй на върха на славата,

когато изкачиш се с на тези хора помощта.

Помогни им и ти или просто им благодари,

бъди Човек, отделяй житото от плявата!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??