4.07.2013 г., 8:47 ч.

Успешно се преструвам на усмихната 

  Поезия
947 0 3

Успешно се преструвам на усмихната,
къде видя пък ти сълза в очите ми?
Не съм си спомняла, не съм те и забравяла,
ти тук си – ярък пример за проклятие.

 

Ти беше пример за човек – предателство,
учебник би издал – уроци за раняване.
Погребах те, с теб – наивното очакване,
че чудеса се случвали.... Празни приказки.

Виж, има в мене нещо сбъркано,
от страх треперя – да не се завърнеш.
Дори да съм щастлива, нямам сили,
така привикнах да очаквам болката...

2012 г.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??