20.05.2011 г., 16:13 ч.

Устните 

  Поезия » Любовна
934 1 0

С устните докосвам те!
С устните целувам те!
С устните рисувам те!
С устните -  желая те!

С устните поемам на път,
нежно галещ твоята плът
... по кадифената кожа,
на която устни и ръка ще положа.

Сърцето свое ще сложа
и любовта ще отложа
за минутка само една,
когато теб - боготворя!

И устни  аз ще отворя,
със светлина ще проговоря,
в която ще се потопим
и в прегръдка нежна - ще заспим!

Abigor!

© Сергей Александров Abi G Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??