12.11.2008 г., 23:03 ч.

Устремен 

  Поезия » Любовна
874 0 4

Във вселената предишна живял съм някога преди,

раздавал съм любов с въздишка, че за мене  няма пак, уви...

Търсил съм те и съм те намирал в лицата на безброй неща,

щастието си съм подбирал, най-доброто за мига.

Вярност и безверие пришивам в дрехите си от сатен,

театъра на тайните закривам, нова мисъл в труден ден.

Завинаги ще е за малко, когато кажеш, че си с мен,

май ще бъде много жалко към теб да бъда устремен.

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??