УТЕХА
Жарта, където падне -
там гори.
Боли от болката.
Животът не умира.
Сърцето - то се учи
да мълчи,
когато любовта при друг
се спира.
Сълзите са си все така -
сълзи.
Но който днес се лута,
утре - наново
себе си намира.
Wali /Виолета Томова/
© Виолета Томова Всички права запазени