21.03.2017 г., 23:56 ч.

Утеха 

  Поезия » Любовна
226 0 0

Сърце пълно с утеха,

а душата ми все още е мека.

Да вярвам в мечти нереални,

пълна с отговорности и задължения, вече банални.

 

Любовта ти, изчезна ли? Къде е?

За живот с прегръдки ли, тя копнее?

Или още мислиш за ранните години,

за белите шеговити, изгубени като в пустини.

 

Или пък си мислиш и умуваш,

че нещо може би ти липсва?

И от безхаберието човешко,

започва да ти писва.

 

Ала едно запомни - ти,

вечно бягащ в моята глава.

Заедно ли сме до мрак и от зори,

животът наш, с любов и щастие ще минава!

 

© Плами К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??