7.06.2022 г., 19:23 ч.  

Утеха 

  Поезия » Друга
183 0 0

Зовът ми полита с надежда,

небето отваря се днес.

Две очи отгоре поглеждат,

но не достигат сякаш до мен.

 

Отеква зовът ми, и не достига,

с ранени криле, как да летя.

Разпервам ги, за да те стигна,

останала тук сама се топя.

 

Протегни се за мен, помогни

няма живот, само безсилие.

Душата ми безутешна,

дари я със примирие.

 

 

 

 

 

 

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??