17.11.2007 г., 9:38 ч.

Утеха 

  Поезия » Любовна
803 0 10

Да бъда с тебе знам, че не мога,

за мене ти си далечна звезда,

която седи в небосклона,

и топли ме пак през нощта.

За мене си пристан спокоен,

и плавам към тебе сега,

да търся утеха в покоя

на бистрата тиха река.

Да сгуша се в твойте прегръдки,

и тихо блаженно аз да заспя...

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??