3.12.2017 г., 23:49 ч.

Утопия 

  Поезия » Любовна, Друга
439 0 0

Да търся утопичното е моята мечта.

Трудна е, но не и непосилна.

Съвършенството във теб видях,

красиво тяло, но и буйна, силна.

 

Влюбих се – в идея –

не в тялото или душата,

а в идеята за съвършенство,

която не виряла по Земята.

 

Влюбих се – разбрах –

съвършенство не значи утопично!

Ти си край на моя път –

не перфектна, но различна!

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??