8.10.2008 г., 9:30 ч.

Утре 

  Поезия » Пейзажна
883 0 3

Искам мигове

стаени и влюбени

да ви събирам в шепа - цветя,

като листа от небето обрулени,

като стъпкана малка трева.

Искам отново да сея в живота си

много зими и много лета,

да догонвам със полета птиците,

да се смея над буйна река.

Искам унес, от вятър отронил се

да ме грабне над полски поля

и аромата усмихнато весел е -

да примамва дъха ми с цветя.

Всеки миг, всеки ден неизвестен е,

всяка дума, нощ и луна,

неусетно преминала есен

в звездна пролет догонва деня.

© Ирена Велинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??