Утре е утре
Утре е утре,
това всеки го знае,
че утре е винаги утре.
Но с утрото утре, уви,
започва денят
на другото утре,
но другото утре е:
утре за утре.
Хей, разбери го, Жена:
че утре е късно за пране
неизпрано,
че утре е късно за креват
неоправен,
че утре е късно за къщата
мръсна,
че утре е...
Е, на кого ли му пука,
че утре е утре,
та нали си е утре,
не днес е,
а утре,
а утре е утре?
Стефан Йовевски
23 11 2010г. Ловеч
© Стефан Йовевски Всички права запазени