Утре моята сестричка
има ден рожден!
Боже, колко я обичам,
колко съм блажен!
Мамо, татко, тъй се радвам
че сте я родили!
Най-добричката сестричка
сте ми подарили!
Тъй се радвам, че я има,
че е жива, здрава!
Искам вечно да я има,
да си е такава!
От деца, та до големи
близки сме си били!
Лоша думичка със нея
не сме разменили!
Утре моята сестричка
има ден рожден!
Искам да е по-щастлива
даже и от мен!
© Ангел Чортов Всички права запазени