28.03.2021 г., 7:35 ч.

Утре ще настъпи 

  Поезия » Друга
248 1 0

Не спирай, мечтите си да следваш,

самотата не е заплаха за теб.

Не спирай в себе си да вярваш,

докато животът не ти е отнет.

 

 

Не нанасяй излишни болки на сърцето,

светът те иска, тук, сега, живей.

Не затягай около врата въжето,

животът е един, живей го.

 

 

Сутринта, щом се събудиш, усмихни се,

подай ръка на слънцето, за поздрав.

Даже днес да тънеш в руини,

даже да си малко тромав.

 

 

За следващо утро се подготви,

от самотата временно боли.

Утре, много бързо ще настъпи,

а слънцето сълзите ти, ще пресуши.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??