6.11.2010 г., 12:52 ч.

Утринна роса 

  Поезия » Любовна
1272 0 0

Утринна роса... чаровно уникална,
бисерна звезда,
дори да бе кристална,
... нямаше да си това,
което всъщност ме увлича,
и все към теб ме кара
аз тъй уморено да протягам длан,
дори на бездната на тази гара,
ако не ръка, недей ми слага ти капан!
О, моля те, недей...
О, моля те, недей...
ако не ръка, недей ми слага ти капан!
дори на бездната на тази гара
аз тъй уморено да протягам длан
и все към тебе да ме кара
това, което всъщност ме привлича... о, не!
... нямаше да си това,
дори да бе кристална
бисерна звезда,
чаровно уникална... утринна роса!

© Любослав Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??