11.01.2008 г., 13:59 ч.

Утро  

  Поезия » Пейзажна
535 0 5
Утро

Приплъзват слънчеви лъчи
по стрехи, уморени от роса,
политат моите очи
във небезмълвни небеса.

Поемам дъх и се усмихвам,
и крача в лека самота,
пред Твоята поезия притихвам,
в която Си създал света...

17. 02. 2007 г.
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??