15.10.2019 г., 20:31 ч.

Утро 

  Поезия » Свободен стих, Друга
384 0 0

Слънцето наднича страхливо...
Студен, суров,
изпълващ дробовете...
Въздух...
Ароматът на зима,
пристъпва смело в есенния ден...
Дъхът ми рисува
картини в прозрачността... Измръзнали пръсти, цигара, горчиво кафе...
Есенна свежест...
Замръзва дори,
горещо сърцето ми...
Почернено, грозно, самотно утро,
тропа на прага...

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??