12.01.2008 г., 7:51 ч.

Утро 2 

  Поезия » Пейзажна
538 0 6
Утро 2

Благодаря Ти, затова, че дишам,
за хляба, който Си ми дал,
че вдъхновяваш ме да пиша
и пазиш ме от светска кал!

Благодаря за моето семейство,
за приятелите близки и далечни,
че пазиш ни от чародейство
и от крушения сърдечни!

За мира във мен, благодаря,
за Духа Ти - пълен със утеха,
за Любовта, в която Ти умря,
да избелиш мръсната ми дреха!

Благодаря за дишащия свят,
показващ Твойта красота,
благословен да Си, о, Отче Свят,
подкрепяй ни към малката врата!

29. 05. 2007 г.
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??