16.03.2010 г., 12:55 ч.

Утро 

  Поезия » Любовна
499 0 1

Едно красиво утро, щастливо като слънцето,
изпълнено с надежда и... може би – с очакване
накрая да се сбъдне, каквото е предсказано,
а мислите за теб да бъдат „до поискване”.

Едно красиво утро – магично, нежно-пролетно,
окъпано в росата, пречистено от кишата
и истинско отново... Как исках да е истинско!
Омръзна ми мъглата на зимата, недишаща.

Едно красиво утро без теб е. Усмихни ми се!
Навън е вече пролет - магическа и жизнена
и аз съм пак сама, но... знаеш ли? – Щастлива съм,
защото имам слънце в душата си завинаги.

© Няма Значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??