24.09.2011 г., 11:12 ч.

Утро 

  Поезия » Любовна
1106 0 41

 



         Днес повярвах  -

         всичко свърши…

    Едно зелено клонче

                   в мен

             се прекърши.

  Тихо утрото дочаках.

           И...  заплаках.

 

 

 


                                     24.09.2011 год.


© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??