8.04.2010 г., 10:55 ч.

Утро мое 

  Поезия » Пейзажна
758 0 4

Утро мое,

албиносче червенооко,

 разчупи покоя

 на нощта жестока!

Тебеширено момиче,

 по асфалта на тъгата

 нарисувай птица

 с цветовете на дъгата!

 Утро мое,

 стръкче некосено,

 не полягай пред пороя

 на река студена!

 Светла самодиво,

нека да е лека,

нека е щастлива

всекидневната пътека!

Утро мое!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??