Apr 8, 2010, 10:55 AM

Утро мое 

  Poetry » Landscape
759 0 4

Утро мое,

албиносче червенооко,

 разчупи покоя

 на нощта жестока!

Тебеширено момиче,

 по асфалта на тъгата

 нарисувай птица

 с цветовете на дъгата!

 Утро мое,

 стръкче некосено,

 не полягай пред пороя

 на река студена!

 Светла самодиво,

нека да е лека,

нека е щастлива

всекидневната пътека!

Утро мое!

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??