11.02.2008 г., 18:35 ч.

Утро на обичане 

  Поезия » Любовна
1050 1 21
 

 

Във устните ти - аленото утро,

целуна още спящите очи.

Дочух гласа ти. Някъде навътре.

Дъха усетих чело да гори.

Прошепнах във просъница: Обичам!

На сянката, преминала над мен.

Отхлюпиха се бавничко очите,

от аромата на любимия ти крем.

И видях те - красиво усмихната,

с разпилени в златисто коси.

И бе утро на тихо обичане.

Беше нежност в любящи души.

 

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??