Feb 11, 2008, 6:35 PM

Утро на обичане 

  Poetry » Love
1058 1 21
 

 

Във устните ти - аленото утро,

целуна още спящите очи.

Дочух гласа ти. Някъде навътре.

Дъха усетих чело да гори.

Прошепнах във просъница: Обичам!

На сянката, преминала над мен.

Отхлюпиха се бавничко очите,

от аромата на любимия ти крем.

И видях те - красиво усмихната,

с разпилени в златисто коси.

И бе утро на тихо обичане.

Беше нежност в любящи души.

 

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??