3.06.2015 г., 20:22 ч.

Уверено към Провал 

  Поезия
600 0 2

Уверено към Провал


Нервите изтъняват, ръцете треперят.
Очите зорко следят всеки следващ ход.
Ума е на тръни, внимава за провала
и поправя грешка след грешка.

Нервите заздравяват, ръцете стабилни.
Очите привикнали обхождат всеки ход.
Ума е спокоен, правел го е и друг път и
знае как да не допуска грешка след грешка.

Нервите калени, ръцете вкаменени.
Очите препускат напред през всеки ход.
Ума е уверен, не е за първи път
и пропуска грешка след грешка.

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Искрено ти благодаря, Пепи.
  • Краси съветвам те да вървиш уверено единствено и само напред към успеха и да не слушаш никого, а само сърцето си. Поздрави за стихчето!
Предложения
: ??:??