22.08.2009 г., 10:55 ч.

Уви 

  Поезия » Друга
425 0 0

Безразличие душевно

запечатва нашата съдба;

лицето ни засмяно

повяхва с всяка изплакана сълза.

 

В очите пламък вече не гори -

болка и празнота царуват вече там,

а в душата омразата пламти -

 и пирува за победата над любовта.

 

Сърцето нежно е сковано,

лишено от трепети и удари дори,

тупти по навик то безразлично,

за да измине и останалите дни.

 

Апатия съзнанието обгръща,

омразата губи своята сила там дори,

от тъгата всичко се обръща,

ала живеем с нея, уви....

 

© Севда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??