27.05.2013 г., 9:40 ч.

Уви! 

  Поезия » Друга
448 0 3

Не ти се пази мястото!
Сърцето е превърнато на трон от мрамор
и оградено със кована мед,
и ти вратичката спокойно да отвориш
(не е заключена)
ще имаш достъп,
а облегалката ще поддаде назад
и върху теб ще се посипят
изпонакъсани треви.


Но мен ме няма там,
в това сърце.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??