16.08.2018 г., 18:25 ч.

... 

  Поезия » Философска
602 2 3


Обичаме да водим битки във името на честни каузи,
но… с цели до прозрачност плитки – реклама, имидж и аплаузи.

Умираме да сме герои, но непременно афиширани.
И ето - користите свои зад името над друг провираме.

А пък Доброто… то е скромно, и тихо, и незабелязано.
Доброто е Добро - аз помня, щом се остави непоказано.

Несочено със пръст. Без кряскане и без навиране в очите.
Без лустро от тиради бляскави. То тишината предпочита…

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??