17.03.2009 г., 9:43 ч.

В абсурден водевил 

  Поезия » Друга
666 0 13

И все по-често дебнещото време
настила сняг в очите уморени,
опитва се страхливо да отнеме
искрицата в пулсиращите вени.

И все по-често нощите са будни,
а болката е чакан събеседник
на спомените в часовете мудни
до утрото, пълзящо като ледник

през циркуса на идващия ден.
И все по-често не намирам сили
да се усмихвам. Тъжен и студен,
играя шут в абсурдни водевили.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??