5.05.2007 г., 15:39 ч.

В Ада 

  Поезия
607 0 1

 В Ада
Не мога да продължа с това,
не мога повече да живея така!
Не мога да продължавам с тази лъжа,
тя убива единствената истина-Любовта!


Какво да правя?
Нямам вече миг покой,
искам отново да съм в Рая,
а не тук в Ада да горя!


Искам си живота!
Искам си любовта!
Искам си свободата!
Искам си душата!

© Ангелски Греховна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ех,мила болни от любов няма,но ти имаш много време да го разбереш.Усмивки
Предложения
: ??:??