23.08.2008 г., 13:25 ч.

В автобуса 

  Поезия » Хумористична
790 0 6
 

В автобуса

 

В автобуса много друса

и мирише до погнуса!

Ох, направо ми е писнало

да вони на пот и вкиснало.

 

В тия страшни летни жеги

пътниците отмалели,

тъпчем се като сардини!

- Хора ли сме или свини?

 

Там на предната седалка,

си стои девойка малка

с чудо гръдна обиколка,

пък е само средношколка.

 

Крак преметна под полата

и и лъснаха бедрата,

хубаво, че е без гащи,

инак щеше да и дращи.

 

Чичко в шарена одежда

хвърля погледи с надежда,

иска му се в търпаната

да опипа той момата.

 

Лелка със пазарски мрежи

диша морно и се ежи,

тя е с чичкото в задруга,

явно му е май съпруга.

 

- Мале, спука ми се пришка -

ревна лелката с въздишка.

- К'во я зяпаш таз скумрия?

- Я каква е шаврантия!

 

- Айде, тръгвай към вратата -

с лакът ръгва го в ребрата.

Сепнат, чичкото се смръщва,

но не смее да отвръща.

 

После юруш - подивели,

хукват гражданите, взели

всеки по торба в ръката -

бързат бясно към вратата.

 

А на спирката във купом,

слизат и се качват групом.

Който, както му приляга -

бута, блъска и налага.

 

23.08.2008 г.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??