6.04.2008 г., 12:10 ч.

В банката за сперма 

  Поезия » Хумористична
1024 0 4
 

В банката за сперма

 

 

 

Здравей, дете, красавец малък,

но аз по-друг си те представях.

Блещукат мъничките ти очички,

но защо са черни твоите ръчички?

 

Преди година срещнах мъж,

и в него влюбих се внезапно.

И рекох: Този ще е моят мъж,

пред снимката му рекох тайно.

 

О, дете, с косичка черна,

защо отидох в банката за сперма.

Защо си лековерно мъж избрах

по снимката му в банката за сперма.

 

Там бе баща ти синеок,

ариец рус, от мене по-висок.

А ей те тебе, негърче пред мен,

с къдрици вити, с доста тъмен тен.

 

Голяма глупост май че сътворих,

че баща ти аз избрах по снимка.

Но друг път ще ми поблагодариш,

че на теб май вече ти се спинка.

 

 

Посветено на сайтовете за запознанства

© Максим Недков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??