зад облак поглежда
денят някак сиво
и за ръка ме
повежда
пак мълчаливо
скрита в мъглата
в сивотата се губя
на студени
и тъжни
отминали чувства
тихи стъпки в снега
ми правят пъртина
и самотно
някъде
в мъглата замират
шум от птичи крила
покоя смущава
топъл миг
от живота
в тишината бяла
а в белотата... стръкче
на първо кокиче
погледа ми
нежно
в зелено облича...
http://www.youtube.com/watch?v=XQtmOlb99KU
МУЗИКА > ghiocei
© Магдалена Костадинова Всички права запазени
си сътворила, Маги! Много ми хареса!
Поздрави за прекрасната поетеса!
БЪДИ!!!