24.05.2017 г., 19:31 ч.  

В безкрайното синьо 

  Поезия » Философска
563 3 22

Живея в безкрайното синьо.

Земята?... По нея вървя.

Пенливо е нейното вино,

но пия с любов любовта!

 

Защото е кратък животът –

препуснеш ли,стигаш докрай!

А после?... А после какво пък –

сред синьото има и рай!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??