May 24, 2017, 7:31 PM  

В безкрайното синьо 

  Poetry » Phylosophy
567 3 22

Живея в безкрайното синьо.

Земята?... По нея вървя.

Пенливо е нейното вино,

но пия с любов любовта!

 

Защото е кратък животът –

препуснеш ли,стигаш докрай!

А после?... А после какво пък –

сред синьото има и рай!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??