18.06.2008 г., 12:02 ч.

в безплътие... 

  Поезия
645 0 7
Достойна си
във полет
да се слееш.
Сама да породиш във мен
страха.
Усмихваш се!
Така ли ме копнееш?
Макар да те крада...?
И час
по час
от себе си ревнувам.
Душата ми на тялото завижда.
Сега в безплътие
умирам
и "по-достойна" днес
плътта е.
Прозореца затворен не отваряш...
Така си го оставила
"небрежно"...
Залостила вратите...
отвори ми!
Аз искам теб,
не тялото ти...
нежно...
Че то ми недостига за "вечеря",
душата ми
"безплътното" желае...
Отвътре по-красива си "Венера"...
Не го ли знаеш?!
Аз пък зная...

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??