23.03.2007 г., 11:31 ч.

"В бъдеще време' 

  Поезия
446 0 0
Вървя сама и гола
по разбитият тротоар
на своите несбъднати мечти.
Крещя насън на странни хора
с окаяни надежди и съдби.
Истината на моята зима
е скрита дълбоко във теб.
Нещастници винаги ще има,
сърца от камък и лед.
Аз имам два живота -
единият ще споделя със теб,
в другия ще чакам гроба -
отворен под черното небе.

               09.06.2005

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??