9.11.2011 г., 20:51 ч.

В бъдното 

  Поезия
296 0 0


 

 

Не знам дали успях с ума си

преживяното във дните досега,

да подредя във хронология, която

да обясня на моите деца?...

 

Или е просто безполезно

да се опитвам да им бъда знак.

Май по-добре е просто да живея,

а те да търсят своя бряг.

 

И там, във бъдното,

навярно ще успеем

на хоризонта някой ден

да срещнем заедно: те - слънцето,

а аз – мечтата, гонена от мен.

© Константин Корадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??